DOSSIER DE PREMSA WEB: Victor Gómez Casademunt

Victor Gómez Casademunt







TRAJECTÒRIA ACADÈMICA


Victor Gómez inicia els seus estudis teatrals, prenent part en un curs de teatre infantil als Lluisos de Gràcia (1996/1997), presentant un recull d’escenes clàssiques de diferents gèneres musicals.

Un any desprès i fins el 2001, pren classes d’interpretació i cant amb la professora Marta Minguella. I l’any 2000, entrarà a l’escola de teatre EL TIMBAL, on realitzarà cursos de teatre bàsic i juvenil amb els professors Dani Coma i Margarida Bermús, amb diverses presentacions finals de creació pròpia.

El 2005, desprès de la participació en diversos cursets intensius al Col·legi del Teatre de Barcelona treballant “Somni d’una nit d’estiu” i a l’Escola Eòlia amb la creació del musical “Flor de Nit”; pren part en el curs 2005/2006 del pla de nens i joves de l’Escola Eòlia, amb una actuació final a la gala de la Nit solidaria, realitzada al Teatre Victoria.

El mateix any segueix ampliant la seva carrera acadèmica amb diversos intensius de claqué bàsic, Comèdia del Art i treball de màscara. I el 2007, continua amb un Curs monogràfic: L’actor cinematogràfic, un curs de dansa bàsica: Contemporani i jazz i un curs de teatre musical amb realització final de l’opereta “El Mikado”, impartit per Ira Prat.

Actualment, Victor Gómez cursa Primer al Col·legi del Teatre de Barcelona (curs 2007/2008), que combina amb les classes de cant particular amb la professora Ira Prat que començà el 2006.


EXPERIENCIA PROFESSIONAL


La seva trajectòria professional, es remunta a l’any 1998 i la participació en un espot publicitari per a la Marató de TV3. Un any desprès enregistra les cançons de la sèrie televisiva infantil “Los Gnomos” i intervé en un espot publicitari de la marca Pepsi.

A partir del 2000, posa la veu en diverses filmacions com: Harry Potter 2 i 3, Mystic River, El llibre de la selva 2 (en el personatge de Mowgli), La escuela de Rock o Los chicos del coro.

I el 2006, comença un etapa productiva, narrant contes com “Pere i el Llop” o “L’enigma d’en Mauder” acompanyat per l’orquestra de Terrassa. Juntament amb la qual dirigeix, crea, i actua en “El Trencanous” o el muntatge de diferents escenes de musicals com: “Cabaret”, “El fantasma de l’opera” i “West Side Story”.

El mateix any, actua en el musical “Aloui el planeta solitari” de la companyia “Els quatre arreplegats”, del qual enregistra el disc musical el mateix any.

L’any 2007, participa en el cast “The Unconventionalists” que representaran el musical “The Horror Rocky Movie Picture Show” als cinemes Casablanca de Gracia (Barcelona). I als Cinemes Gènesis de Londres, durant la convenció internacional de “The Rocky Horror Show”.

Actualment, havent participat de nou en diversos curtmetratges com: “El sueño de Roseta”, es membre de la companyia. D.O. dirigida per Anna Valldeneu i Gustavo Llull. Fet que combina amb pertinença a la companyia Jo-T’M!, com a actor/cantant.