DOSSIER DE PREMSA WEB: Sergio Campoy Alférez

Sergio Campoy Alférez






TRAJECTÒRIA ACADÈMICA


Un dels primers contactes de Sergio Campoy amb els estudis teatrals,els fa a l’escola Art Music a Barcelona, però els seus estudis professionals comencen a Eòlia Centre Superior D’art Dramàtic, on finalilitza la foramació de musical l’any passat.

Realitza un curset amb Daniel Borch sobre les tècniques de veu en la música pop, rock i soul,passa per un curs d’Història del segle XXI amb Xavier Fort, classes de hip-hop a l’escola
El Timbal, i practiques de Cant Líric amb Fernando Baño o Maria Rosa Consesa . També va assistir un nany a l’escola Coco-Comin amb un curs de Ballet, Jazz i Claqué.

Actualment combina classes de cant particular amb Anna Valldeneu i es treu el títol oficial de Voice Craft..



EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL


La trajectòria professional de Sergio Campoy, combina aparicions televisives en sèries com Porca Misèria, Vent del Plà o LoCartanya de TV3, Divinos de Antena3 i varis anuncis de les marques Torrons el Lobo o Sabates Chiruca.

Teatralment pren part en els cursos intensius de l’Escola Eòlia preparant representacions dels musicals “Chicago” i “Rent”. I també en un espectacle de varietats anomenat, “Estampes del Music Hall” sota la direcció de Pere Sagristà.

Actualment es membre de D.O de l’Escola Eòlia, dirigida per Anna Valldeneu i Gustavo Llull. Fet que combina amb la pertinença a la companyia Jo-T’M! com a actor/cantant i director artístic.