DOSSIER DE PREMSA WEB: Bernat Pons Domenech

Bernat Pons Domenech





TRAJECTÒRIA ACADÈMICA


Bernat Pons, realitza el seu primer contacte amb les arts escèniques al grup de teatre amateur de l’Escola Alemanya d’esplugues a l’edat de 8 anys. Fet que el du l’any 2001 a iniciar el curs de formació teatral, actualment anomenat Formació per a nens i joves, a l’Escola Eòlia.

Durant els següents 5 anys, rep a Eòlia estudis d’interpretació, dansa, cos, jazz, hip-hop i veu. Un estudis que cobren un segon pla, quan finalitzada la selectivitat, es concentra en els seus estudis universitaris de Sociologia, a la Universitat de Barcelona.

Actualment realitzara un curs de Dramatúrgia i Direcció Escènica a l'Escola Eòlia, que espera compaginar amb un curs de Regidoria d'Escena al Taller de Tecnologia de l'Espectacle (tte).


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Les primeres aparicions de caire professional, de Bernat Pons, tenen lloc a través de la participació en la gala de la Nit Solidària de l’Escola Eòlia al Teatre Poliorama. Experiència que repetirà en les següents gales al Teatre Victòria (2002-2006).

El 2006, participa junt amb Victor Gómez i Oriol Bures, en el muntatge del “Trencanous” amb l’orquestra de Terrassa.

Actualment resta a l'atur, despres d'haver treballat com a Auxiliar d'oficis varis per la Cubana en el seu darrer espectacle 'Comeme el coco negro'.