DOSSIER DE PREMSA WEB: Cristina Arenas Farrés

Cristina Arenas Farrés





TRAJECTÒRIA ACADÈMICA


Cristina Arenas inicia els seus estudis teatrals a l’escola de teatre El Galliner de Girona, on rep classes de dansa contemporània, interpretació i dos cursos de veu parlada.

Ja a Barcelona, pren part en diversos cursos intensius de l’Escola Eòlia i realitza el taller d’adaptació del musical “Rent”.

Actualment, desprès de diverses experiències professionals i la seva participació en la 8a Nit Solidària de l’Escola Eòlia com una de les presentadores d’algunes de les actuacions, cursa el Primer any de la formació d’actor a la mateixa.


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Una de les primeres aparicions de Cristina Arenas en el teatre, la trobem amb la representació l’any 2005 de “Vita”, una obra de creació pròpia amb l’escola de teatre El Galliner de Girona.

Un any mes tard, realitza una lectura dramatitzada “Josafat de Prudenci Bruna”, a la sala La Planeta de Girona i participa en la representació de l’obra de Anton Txekhov “Un prometatge”.

El 2007, després de participar a “Galatea” de Josep Maria de Sagarra, apareix en diverses escenes del es pel·lícules: Nadie es perfecto, El perfum, Todos queremos a Gloria Col o Yo soy la Juany.

Actualment, forma part del grup professional El Planter de l’Escola Eòlia, sota la direcció de Irene Hernandez i Alexandra Morales. Combinant-ho amb la pertinença a les companyies teatrals nemNserio i Jo-T’M! com a actriu i cantant.