DOSSIER DE PREMSA WEB: Juan Maneul Segura Guiscafré

Juan Maneul Segura Guiscafré







TRAJECTÒRIA ACADÈMICA


Juan Manuel Segura inicia els seus estudis teatrals amb deu anys a l’Escola Teatre SANS de Mallorca, a la qual cursa estudis teatrals fins a l’edat de 18 anys. A partir d’aquí el teatre pren un segon pla en la seva vida acadèmica, donat que es centra en els seus estudis universitaris, a la Universitat de les Illes Balears.

Actualment, ja traslladat a Barcelona, pren classes de cant particular amb Ira Prat.


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

La seva trajectòria laboral es remunta als seus primers anys a l’Escola Teatre SANS amb la qual participa en mes de vint muntatges teatrals com: El Mercader de Venècia, El Ventall de Lady Windenmere o Jeux de Massacre: pim, pam, pum. Tambè intervé en la dramatúrgia i representació de diverses obres de creació pròpia com: Sherlok Holmes i el cas Transilvania, Estepona, mon amour o Museu de cera, entre d’altres.

Posteriorment, la seva participació en muntatges escènics pren un aire mes esporàdic, col·laborant amb diverses propostes amateurs, algunes de caire reivindicatiu. No es fins al 2007, un any desprès de traslladar-se a Barcelona per finalitzar els seus estudis universitaris, que reprèn l’activitat teatral amb la pertinença al cast “The Unconventionalists” junt al qual representa The Rocky Horror Picture Show als Cinemes Casablanca de Gràcia (Barcelona). I als Cinemes Gènesi de Londres, durant la convenció internacional de The Rocky Horror Show

Actualment, havent participat com a figurant en el curtmetratge “El sueño de Rosetta”, forma part de la companyia Jo-T’M! com a dramaturg, junt a Bernat Pons i com a actor/cantant.