DOSSIER DE PREMSA WEB: Bàrbara Mestanza Peña

Bàrbara Mestanza Peña





TRAJECTÒRIA ACADÈMICA


Bàrbara Mestanza, pren el primer contacte amb les arts del espectacle l’any 1993, amb classes de dansa clàssica a l’escola Isabel Porcar. Assignatura que combina durant cinc anys amb classes de solfeig i flauta travessera a l’Escola Diaula.

L’any 2001, comença la seva formació teatral al pla de nens i joves de l’Escola Eòlia, on desprès d’un intensiu de teatre a l’escola El Timbal, pren classes de Hip-Hop, Doblatge, i de cant particular.

Actualment, rep classes da cant particular amb Ira Prat, les quals combina amb un curs de dansa contemporània a l’Escola de dansa i creació Àrea. Paral·lelament, realitza l’últim any del curs regular per a nens i joves de l’Escola Eòlia, desprès del qual començarà amb el pla d’adults en la formació d’actriu/cantant.


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Bàrbara Mestanza, inicia la seva trajectòria professional, amb diverses actuacions de caire amateur com: els pastorets, cantates al palau Sant Jordi, el Palau de la música o l’auditori.

L’any 2001, participa en el muntatge professional de “Annie, el musica”l al Teatre Novedades de Barcelona. Un any desprès col·labora amb l’espectacle “Barcelona aixeca el teló” i diversos doblatges en pel·lícules com: Buscando a Nemo, Harry Potter (1,2,3), Scooby Doo (2) o S.W.A.T.

El 2007, havent col·laborat amb les operes de “Götterdämerung” i “L’enfant et le sortilège”, al Gran Teatre del Liceu, participa amb el cast “The Unconventionalists” en les seves darreres representacions de The Rocky Horror Picture Show als Cinemes Casablanca de Gràcia (Barcelona). El mateix any intervé en diversos curtmetratges i un especial d’estiu a l’Escola Eòlia amb el muntatge final del musical “Rent”.

Actualment, desprès de diverses intervencions en les gales de la Nit Solidària de l’Escola Eòlia al Teatre Victòria i Poliorama, segueix participant en curtmetratges com darreramnet: “El sueño de Rosseta”, Lemniscata” o Cocaïna”, essent també membre del Grup professional El Planter d’Eòlia dirigit per Irene Hernàndez i Alexandra Morales. Fets que combina amb la seva pertinença a la companyia Jo-T’M! com a actriu/cantant.