DOSSIER DE PREMSA WEB: Andrea Marinel·lo Lamiel

Andrea Marinel·lo Lamiel






TRAJECTÒRIA ACADÈMCIA


Andrea Marinel·lo, inicia els seus estudis artístics l’any 1998, amb classes de dansa clàssica al Estudi de Dansa Tutuguri, on el 2005 pren part en un curs d’estiu de dansa contemporània.

No és fins l’any 2001, que comença a rebre classes de teatre musical, a l’Escola de Teatre i Musical Memory. Dos anys desprès, el cant particular pren una visió mes rellevant en el seu aprenentatge acadèmic, començant amb classes al Taller de Música de Sant Just (2004-2005).

L’any 2006, participa en un curs de cant en grup a l’Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comin, amb Júlia Conesa. On desprès inicia una formació en dansa clàssica, jazz i claqué. El mateix any en que reprèn les seves classes teatrals, amb la formació per a nens i joves de l’Escola Eòlia.

L’estiu del 2007, realitza un curset de cant particular a l’Escola de Música Orfeó Enric Morera. Poc desprès comença a prendre classes de cant amb Ira Prat, que encara segueix prenent.

Actualment, havent pres part en diversos cursets d’estiu de teatre musical com: el muntatge dels musical “Chicago” (2006) i “Rent” (2007) a l’Escola Eòlia o un intensiu a la Joop van den Ende Academy a Hamburg (Alemanya), segueix amb la seva formació a les escoles Eòlia i Coco Comin.


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Unes de les primeres experiències de Andrea Marinel·lo en aquest camp, te lloc l’any 2007, amb la seva participació a la gala de la 7a Nit Solidària de l’Escola Eòlia al Teatre Victòria. Fet que repetirà l’abril del 2008, amb 8a Nit Solidària.

Actualment, havent participat en l’espectacle de fi de curs de l’Escola Coco Comin “Gothic” al BTM, forma part del grup professional El Planter d’Eòlia sota la direcció de Irene Hernàndez i Alexandra Morales. Fet que combina amb la pertinença a la companyia Jo-T’M! com a actriu/cantant.