DOSSIER DE PREMSA WEB: Gara Roda Cendra

Gara Roda Cendra







TRAJECTÒRIA ACADÈMICA


Gara Roda s’inicia teatralment l’any 1999, a través de diverses representacions amateurs amb el grup de rialles de Sabadell. En el qual romandrà cinc anys, i que combinarà amb classes de Ballet, Jazz i Claqué a l’Escola Ritme de Sabadell.

El 2004, pren part en els Tallers del Teatre Sant Vicenç de Sabadell. Un any desprès participa en diversos cursos intensius, tant de text com de musical, a l’escola de teatre El Timbal, amb Clara Ruste i Ira Prat.

Entre el 2006 i el 2007, etapa en que deixa els tallers de teatre de Sabadell, rep classes de cant a mans de Pompeu i Ignasi Roda.

Actualment, després de tres anys cursant la formació per a nens i joves a l’Escola Eòlia, pren classes de Claqué i Jazz a l’escola Coco Comin on també cursa el quart any de ballet. Combinant-ho, amb classes de cant particular amb Ira Prat.


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

La trajectòria professional de Gara Roda es remunta a l’any 1999, amb la representació de Colors Vells. D‘ençà i fins avui, ha representat nombroses obres, de caire amateur, com: El petit príncep, Àngels i Dimonis, El Duc Meu-meu, Els Miserables o Blancaneus i la reina vanitosa.

Televisivament, desprès de l’aparició al Cor de la Ciutat (en el paper de Lidia) o Pecats Capitals de Tv3, participa a partir del 2006 en diversos curtmetratges com: 5 minutos i algo mas, Punt i final, Qui lo sa?, Madison Class of 64, Laia Laiona o El sueño de Rosetta, aquest darrer ja al 2008.

Actualment, havent participat en la 6a,7a i 8a Nit Solidària de l’Escola Eòlia al Teatre Victoria, forma part del grup professional El Planter d’Eòlia, sota la direcció de Irene Hernàndez i Alexandra Morales Fet que combina amb la pertinença a la companyia Jo-T’M! com a actriu/cantant.