DOSSIER DE PREMSA WEB: Paula Malia Pahisa

Paula Malia Pahisa




TRAJECTÒRIA ACADÈMICA



Paula Malia inicia els seus estudis de teatre als onze anys a l’Escola d’investigació i formació teatral La Casona del barri de Sans, on estudia interpretació durant tres anys.

L’any 2006 pren part en un curs intensiu de l’Escola Eòlia, preparant el musical “Chicago” sota la direcció de Gustavo Llull, Anna Valldeneu i Irene Hernàndez. Un any despres participa en el muntatge del musical “Rent” en un curs intensiu del mateix centre.

Actualment, desprès de dos anys en el curs regular per a nens i joves de l’Escola Eòlia, finalitza les classes d’interpretació, cant i expressió corporal, amb tal de començar el pla d’adults en la formació d’actriu/cantant. Paral·lelament als estudis que ha iniciat aquest any, de dansa contemporània a l’Escola de dansa i creació Àrea.


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL


Professionalment ens remuntem al seus vuit anys, on actua en obres de teatre amateur al Centre Catòlic de Sants, fins a l’edat de 13 anys. Entre el 2004 i 2005 realitza dos enregistraments com a cantant solista amb la Coral Escola Proa.

El 2007 intervé amb el cast “The Unconventionalists” en les seves darreres representacions de The Rocky Horror Picture Show, als Cinemes Casablanca de Gracia (Barcelona). Paral·lelament a la seva participació, com a alumna del curs per nens i joves a la 7ª i 8ª Nit Solidària de l’Escola Eòlia, al Teatre Victoria.

Actualment, és membre del Grup professional El Planter d’Eòlia dirigit per Irene Hernàndez i Alexandra Morales. Fet que combina amb la pertinença a la companyia Jo-T’M! com a actriu/cantant.