DOSSIER DE PREMSA WEB: Sara López Carrete

Sara López Carrete





TRAJECTÒRIA ACADEMICA


Sara López, inicia els seus estudis artístics al Conservatori Municipal de Música de Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramanet, on assoleix el nivell elemental de música (6 anys de llenguatge musical, 4 anys de piano, 2 de cant i 9 de Cant Coral). Estudis que combina amb la seva pertinença al cor de Veus Blanques durant sis anys, i membre del Cor Jove durant tres.

Després de tres anys de teatre musical a l’Escola Memory (Àngels Gonyalons) amb assignatures de Interpretació, Jazz, Cant i Claqué, l’any 2006 cursa el Primer curs de la formació d’actriu/cantant a l’Escola Eòlia. On actualment realitza el Segon any.


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

La seva trajectòria professional, es remunta al 1999, amb diversos concerts com a membre del Cor de Veus Blanques,en actuacions com: l’aixecada de la Senyera a la Diada de Sta. Coloma o concerts de Nadal, entre d’altres.

Desprès de l’enregistrament d’un disc amb motiu dels vint anys de l’escola Can Roig i Torrers amb el Cor de Veus Blanques, a partir de l’any 2000, i durant cinc anys, participa en nombroses trobades de corals de caire nacional i també internacional.

Paral·lelament a aquestes trobades, també participa el 2004, i al llarg de tres anys, en les representacions de final de curs de l’escola Memory. Fins que el 2007, entra a formar part del Cast “The Unconventionalists”. Amb el que representa The Rocky Horrror Picture Show, als Cinemes Casablanca de Gracia (Barcelona).

Actualment, després de l’actuació en la 7ª i 8ª Nit Solidària de l’Escola Eòlia al Teatre Victoria, forma part de la companyia D.O, sota la direcció de Anna Valldeneu i Gustavo Llull. Fet que combina amb pertinença a la companyia Jo-T’M! com a actriu/cantant.